Neil Diamond In My Lifetime

Ga naar beneden 

Aantal berichten : 36021
Registratiedatum : 13-01-14

Neil Diamond In My Lifetime Empty
BerichtOnderwerp: Neil Diamond In My Lifetime   Neil Diamond In My Lifetime Emptyma okt 20, 2014 1:42 pm

Neil Diamond In My Lifetime

[Alleen beheerders zien deze link]

[Alleen beheerders zien deze afbeelding]


01 In My Lifetime [Opening Album Version]
02 Hear Them Bells [Live][Previously Unissued]
03 Blue Destiny [Original Demo]
04 A Million Miles Away [Original Demo]
05 A Good Kind Of Lonely [Original Demo]
06 What Will I Do [Performed By Neil Diamond And Jack Parker]
07 At Night
08 Clown Town
09 Flame [Original Demo]
10 Straw In The Wind [Original Demo]
11 Solitary Man
12 Cherry Cherry
13 Cherry Cherry [Alternate Version][Previously Unissued]
14 I Got The Feelin' (Oh No, No)
15 I'm A Believer
16 Kentucky Woman
17 The Boat That I Row
18 Girl, You'll Be A Woman Soon
19 You Got To Me
20 Thank The Lord For The Night Time
21 Red, Red Wine
22 Shilo
23 Brooklyn Roads
24 And The Grass Won't Pay No Mind
25 Sweet Caroline
26 Holly Holy
27 Brother Love's Traveling Salvation Show


01 Cracklin' Rosie
02 Done Too Soon
03 Morningside
04 Soolaimon
05 He Ain't Heavy, He's My Brother
06 Crunchy Granola Suite
07 Play Me
08 I Am...I Said
09 Song Sung Blue
10 Jonathan Livingston Seagull Suite- Prologue
11 Jonathan Livingston Seagull Suite- Lonely Looking Sky
12 Jonathan Livingston Seagull Suite- Skybird
13 Jonathan Livingston Seagull Suite- Dear Father
14 Jonathan Livingston Seagull Suite- Be
15 I've Been This Way Before
16 Longfellow Serenade
17 Beautiful Noise [Home Demo]
18 Beautiful Noise [Album Master]
19 If You Know What I Mean
20 Dry Your Eyes
21 Desirée
22 September Morn'
23 Forever In Blue Jeans
24 You Don't Bring Me Flowers [With Barbra Streissand]


01 America
02 Love On The Rocks
03 Scotch On The Rocks [Original Demo]
04 Hello Again
05 Yesterday's Songs
06 I'm Alive
07 Heaven Can Wait [Previously Unissued]
08 Heartlight
09 Just Need To Love You More [Previously Unissued]
10 You Make It Feel Like Christmas
11 Falling [Previously Unissued]
12 Dancing To The Party Next Door [Previously Unissued]
13 The Story Of My Life
14 I'm Sayin' I'm Sorry [Previously Unissued]
15 If There Were No Dreams
16 Headed For The Future
17 Hooked On The Memory of You
18 Angel Above My Head [Previously Unissued]
19 Everybody
20 In My Lifetime [Closing Album Version]

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://yamabuki.forumotion.com
Neil Diamond In My Lifetime
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
yamabuki :: Neil Diamond-
Ga naar: